Uriah Heep se v prihodnjem letu odpravljajo na gigantsko evropsko turnejo!

URIAH HEEP 2021 (promo/press)
0 181

Uriah Heep, britanske (art in hard) rock legende, se v prihodnjem letu odpravljajo na mamutsko evropsko turnejo na kateri bodo odigrali kar 61 koncertov. Uriah Heep so sicer turnejo s katero so želeli obeležiti 50. let delovanja enkrat morali prestaviti.

Turneja imenovana ‘Lockdown to Rockdown’ se bo pričela 9. 9. 2022 v Hamburgu in sklenila tri mesece kasneje v turškem Istanbulu. Zanimivo pri tem je. da je laže našteti evropske države v katerih Uriah Heep tokrat ne bodo nastopili – mednje znova sodi tudi Slovenija (kar niti ne čudi) in pa zanimivo tudi Avstrija, kjer so Uriah Heep v celotni karieri sicer ogromno prekoncertirali.

Sloveniji najbliže bodo Uriah Heep zaigrali 25 10. 2022, ko se ustavijo v zagrebški dvorani Dom sportova. Dan zatem zaigrajo tudi v Beogradu.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki