The Black Room (HR) s singlom ‘Lawless Bouleverd’ predstavljajo drugi del audio vizualne trilogije

artwork / KRISTINA BARIŠIĆ
0 92

The Black Room so rock četvorka iz Reke, ki dobiva na prepoznavnosti tudi izven hrvaških meja. S prvim singlom ‘I’ll Talk You Into It’ so pričeli z vokalno glasbeno zgodbo, ki razkriva eksistencialne teme njihove generacije. Lawless Boulevard je drugi single iz začrtane trilogije.

Njihov zvok je ukoreninjen v garažnem rocku ter močno spominja na brit rock iz devetdesetih let, kar jim je tudi prineslo odlične kritike in naklonjenost občinstva že z objavo prvih materialov. Besedila so inspirirana z osebnimi zgodbami, s protagonisti, ki živijo v ozračju rocka, poezije ter nočnega življenja, z verzi pa poizvedujejo o mnogih socialnih temah.

Pesem ‘Lawless Boulevard’ govori o odraščanju v milenijski soseski, govori o odraščanju ter o generacijski melanholiji, ki je zapakirana v plesni beat, vizualno identiteta pesmi pa je kreirala Kristina Barišič, režiserka iz Reke.
Vrhunska audio produkcija, premišljena vizualna estetika ter perfektna realizacija vsega naštetega so jim zagotovili doseg, ki cilja izven hrvaških meja. Nove pesmi bodo v letu 2022 objavljene na albumu ‘Motel Monaco’.

glasba, besedilo in aranžma| Jakov Katalinić, Leo Ventin, Ivan Ritoša i Kruno Kukuljan
produkcija | Matej Zec – GIS studio
režiserka in producentka | Kristina Barišić
kamera | Sanjin Stanić
asistenti na snemanju | Juraj Bačić in Juraj Makarun
igralci | Tino Trkulja, Tena Liverić, Mihailo Benington, Lea Bradarić, Hana Belobrk, Tea Miškec, Laura Lukač, Tonka Špoljar, Chiara Komadina, Matija Plesa, Borna Đeke, Ivan Škara in Alex Katuna


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki