Vandenberg predstavljajo video in naslovni single novega albuma “Sin”

Vandenberg 2023 (press/promo)
0 22

Vandenberg, reaktivirana hard rock senzacija osemdesetih, predstavljajo novi single in video za naslovno skladbo novega albuma “Sin”, ki ga lahko preverite spodaj.

Vandenberg najavljajo z novim singlom tudi novi studijski album “Sin”, ki je napovedan pri nizozemski založbi Mascot Records/Mascot Label Group. Pred časom so Vandenberg že predstavili prvi single za skladbo House Of Fire. Spodaj najdete naslovnico albuma, razpored skladb in seveda oba videa.

Album “Sin” lahko že prednaročite.

Za imenom Vandenberg stoji nizozemski kitarist Adrian Vandenberg, ki je zapustil trajno sled pri Whitesnake, ko se jim je priključil za album “1987” in z njimi preživel naslednjih 13 let. Še pred priključitvijo k Whitesnake se je proslavil tudi s svojo zasedbo Vandenberg in danes velja za enega ikonskih hard rock kitaristov tistih časov. Vandenberg so v prvi polovici osemdesetih izdali tri studijske albume, potem pa je karizmatičnega svetlolasega kitarista k sebi zvabil Coverdale. 35 let po izidu albuma “Alibi” je zgodba o Vandenberg leta 2020 dobila svoje nadaljevanje, saj je takrat izšel četrti album “2020”!

Adrian Vandenberg je za novi album “Sin” rekrutiral v svoje vrste odličnega vokalista Matsa Levéna (Trans-Siberian Orchestra, Therion, Yngwie Malmsteen, Candlemass,…), v ekipi pa sta še bobnar Koen Herfst in basist Randy Van Der Elsen. Sin, ki bo tako peti studijski album skupine, je produciral Bob Marlette (Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Rob Zombie). Album je bil posnet na relaciji med Nizozemsko in Los Angelesom.

Za novi album je torej Adrian menjal le na poziciji vokalista. Na predhodniku “2020” (2020, RockLine recenzija) je namreč prepeval Ronnie Romero (mdr. Rainbow).

Seznam skladb na albumu “Sin”:
1. Thunder And Lightning
2. House Of Sin
3. Sin
4. Light It Up
5. Walking On Water
6. Burning Skies
7. Hit The Ground Running
8. Baby You’ve Changed
9. Out Of The Shadows

#vandenberg #sin


Vandenberg – “Sin” (Mascot Label Group, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki