Venom Inc. potrjeni na festivalu Bang Your Head!!! 2019

ALEŠ PODBREŽNIK
0 87

Festival Bang Your Head!!! naznanja peklensko poletje v prihodnji koncertni sezoni!

Svoj nastop na tem prestižnem festivalu so namreč potrdili tudi Venom Inc., sicer verzija kultnih Venom, ki jo vodita nekdanja Venom člana Tony “The Demolition Man” Dolan in Jeff “Mantas” Dunn.

Bang Your Head!!! se bo v prihodnjem letu odvijal tam, kot vedno. Na prizorišču Messegelände mesta Balingen in sicer med 11.07.2019 ter 13.07.2019!

Seznam vseh doslej potrjenih skupin se glasi takole:
KROKUS
SKID ROW
DARK TRANQUILLITY
CIRITH UNGOL
ROSS THE BOSS
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
FLOTSAM AND JETSAM
ONMIUM GATHERUM
VENOM INC.
VISIONS OF ATLANTIS
PICTURE
BEAST IN BLACK
STORMWARRIOR
SCREAMER

Organizator bo v kratkem potrdil tudi več nastopajočih  izvajalcev, ki bodo zastopali program prihodnje izdaje festivala.

Na fotografiji: Tony “The Demolition Man” Dolan (levo) in Jeff “Mantas” Dun (desno) med nastopom Venom Inc., dne 24.03.2018, v graškem klubu Explosiv (RockLine fotoarhiv 2006-2018, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo tega koncerta na katerem so Venom Inc. nastopili v družb skupin Suffocation, Nevrosa, Aeternam ter Survive, lahko preberete TUKAJ! 

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki