Voyager predstavljajo video “Dreamer” matinejskega nastopa na finalnem izboru tekmovanja za nastop na Evroviziji!

VOYAGER 2021 (promo/press)
0 37

Voyager, cenjeni avstralski progresivni metalci ‘nove ere’, predstavljajo video matinejske izvedbe z dne 26. 2. 2022 za skladbo Dreamer, s katero so se potegovali na izboru za skladbo, ki bo zastopala Avstralijo na letošnjem Evrovizijskem tekmovanju. Video lahko preverite spodaj.

Voyager so se prebili v ožji krog skupin med katerimi bo izbrana le ena, ki bo s svojo skladbo zastopala Avstralijo na prihodnji izdaji tekmovanja za Evrovizijsko popevko. Dobili so večino glasov s strani publike, kar pomeni, da so ljudi zagotovo osvojili, žal pa je bila glavna žirija drugačnega mnenja, tako, da si Voyager niso uspeli izboriti časti zastopanja Avstralije na prihajajočem evrovizijskem tekmovanju , ki bo v letošnjem letu potekalo v italijanskem Torinu.

Zmagal je Sheldon Riley s skladbo Not The Same, ki je zbral 100 točk žirije, pred Voyager, ki so zbrali le tri točke manj.

Voyager so bili sicer že v preteklosti predmet različnih peticij s strani svojih oboževalcev, ki so skušali potisniti lik in delo skupine v fokus širše mednarodne javnosti. Voyager so že na lanskoletnem izboru prišli v ožji krog favoritov. Letos so storili še korak dlje, ko so zastopali glavni glasbeni up iz zahodno avstralske regije.

Več koristnih informacij:
Uradna spletna stran: https://voyagerau.com
Facebook:
http://facebook.com/voyageraustralia
Instagram:
http://instagram.com/voyagerau
Twitter:
http://twitter.com/voyagerau

#voyager #dreamer #eurovisionaustralia #ausdecides #progressivemetal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki