IQ so poskrbeli za ponatis zaboja “The Archive Collection 2003-2017”

IQ 2022 (promo/press)
0 91

IQ, kultni britanski neo-progresivni rockerji, so se zavoljo izjemnega povpraševanja, odločili za ponatis nedavno izdanega zaboja z nazivom “The Archive Collection 2003-2017”.

Kot je povedal kitarist skupine Mike Holmes, so bili člani aktualne IQ postave docela presenečeni nad dejstvom kako hitro je pošla zaloga vseh zabojnikov – razprodani naj bi bili v manj kot dveh tednih. Kopica potencialnih naročnikov je ostala tako praznih rok, preprodajalci, kot je denimo eBay, pa so kasneje za posamezen zaboj zahtevali ogromne zneske. Cena zaboja je npr. na eBay-u v nekem trenutku dosegla vrednost 170Ł.

Skupini po besedah Holmesa to nikakor ni bilo všeč, zato se je odločila, da zaboj ponatisne.

Sedaj ga lahko znova naročite na uradni spletni strani skupine po izvorni ceni 65Ł.

Zaboj “The Archive Collection 2003-2017” z 12. zgoščenkami in knjižico v trdi vezavi na 52. straneh, zastopa sledeč material:
IQ20 (2 x CD)
Frequency Tour CD Disc 1
Frequency Tour CD Disc 2
Re:Mixed
IQ30 (2 x CD)
The Road Of Bonus
Live on the Road of Bones (2 x CD)
Tales From a Dark Christmas
Dodatni Blu-ray disk vsebuje Subterranea in IQ30 koncerte z videom v visoki resoluciji ter dva kompletna in še nikdar izdana koncertna nastopa.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki