W.A.S.P. napovedujejo orjaški zaboj “The 7 Savage: 1984-1992”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2023
0 57

W.A.S.P., znameniti ameriški glam metalci oziroma matadorji šok rock teatra, napovedujejo orjaški zaboj “The 7 Savage: 1984-1992”. Gre za ‘deluxe’ zbirko osmih LP-jev iz obdobja, ko je bila skupina pod okriljem založbe Capitol Records, Vsi albumi so ob tej priložnosti bili deležni masterizacije na polovični hitrosti, poleg so dodani bonus komadi, 60. stranska knjižica, plakati in oštevilčen certifikat.

Zaboj “The 7 Savage: 1984-1992” bo izšel 27. 10. 2023 pri založbi Madfish in je striktno omejen na vsega 2.000 kopij.

Svoj zaboj lahko že prednaročite.

Frontman skupine W.A.S.P. Blackie Lawless komentira: “Lepo je videti, da je ta zbirka plošč ponovno izdana in to z vsemi dodatnimi podrobnostmi. To, da so originalni posnetki prikazani v novi luči, da so dodani obilni in slikoviti eseji in zapisi ter raritetna fotogalerija, je zame nekaj na moč posebnega in mi ogromno pomeni. Verjamem, da bodo to podobno sprejeli tudi vsi tisti, ki zavzemajo ti albumi v njihovih srcih in življenjih posebno mesto.”

Prvih pet W.A.S.P. albumov, ki so “W.A.S.P.”, “The Last Command”, “Inside the Electric Circus”, “The Headless Children” in “The Crimson Idol”, so bistveno prispevali k temu, da veljajo W.A.S.P. danes za enega največjih rock bendov vseh časov. Vseh osem LP-jev je bilo remasteriziranih na polovični hitrosti v londonskem Air studiu.

Lično oblikovan zaboj z usnjeno rdečo embalažo “The 7 Savage: 1984-1992” dopolnjujeta še dva LP-ja, in sicer: “Live… in The Raw” (1987) in kompilacija dodatnih skladb in B-strani, kjer se nahaja tudi kontroverzni prebojni single in himna Animal (F**k Like a Beast).

Izjemno in raritetno fotogalerijo so prispevali Ross Halfin, Tony Mottram, David Plastik in Paul Natkin, zaboj je opremljen z razširjenim esejem Amita Sharme (Kerrang!, Planet Rock). V zaboju boste našli tudi ekskluzivni plakat z Blackiejem Lawlessom ter individualno oštevilčen certifikat v obliki krožne žage.

Na gornji fotografiji: Blackie Lawless med nastopom W.A.S.P. 14. 5. 2023 v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki