Walter Trout je pospremil izid albuma “Broken” z videom “Talkin’ To Myself”

Mascot Label Group 2024
0 78

Walter Trout, neizpodbitna legenda blues kitare, je 1. 3. 2024 izdal nov studijski album “Broken”. Album je znova izšel pri nizozemski založbi Mascot Label Group. Legendarni velemojster blues kitare je izid albuma pospremil še z enim singlom in videom, in sicer za skladbo Talkin’ To Myself, ki ga lahko preverite spodaj.

Walter je sredi lanskega decembra že predstavili vodilni single prihajajočega novega studijskega albuma za skladbo Bleed, ki je opremljen tudi z uradnim besedilnim videom (spodaj). Na singlu sodeluje v vlogi posebnega gosta orgličar Will Wilde. Temu je sledil single in video za naslovno skladbo, v kateri gostuje v vokalnem duetu pevka Beth Heart (prav tako spodaj).

Poleg Willa Wildea in Beth Heart, je na albumu “Broken” sodeloval v vlogi posebnega glasbenega gosta tudi Dee Snider (Twisted Sister), ki je prispeval vokalni duet v skladbi I’ve Had Enough.

Walter Trout se je za navdih pri pisanju besedil novega albuma obrnil h kronologiji aktualnih dogodkov atrofije oziroma razkroja zdravih norm, postave in morale, ki bi naj opredeljevali bistvo vsake civilizirane družbe. Sloviti 72. letni ‘bluesman’ pravi v zvezi z albumom, ki izraža na eni strani jezo, na drugi pa pomirjanje, sledeče: “Vedno sem skušal pisati pozitivne skladbe, vendar pa novi album ni ravno tak. Navkljub vsemu kar se dogaja, pa se vselej oklenem upanja. Mislim, da sem prav zato napisal ta album.”

Album “Broken” lahko že naročite.

Seznam skladb na albumu “Broken” je sledeč:
1. Broken (feat. Beth Hart)
2. Turn And Walk Away
3. Courage In The Dark
4. Bleed (feat. Will Wilde)
5. Talkin’ To Myself
6. No Magic (in the street)
7. I’ve Had Enough (feat. Dee Snider)
8. Love Of My Life
9. Breathe
10. Heaven Or Hell
11. I Wanna Stay
12. Falls Apart

#waltertrout #blues #newmusic #broken


Walter Trout – “Broken” (Mascot Label Group, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki