Whitesnake predstavljajo svež remiks adaptirane Deep Purple klasike “Lady Double Dealer”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 65

Whitesnake in David Coverdale praznujejo 50. obletnico od leta, ko je Coverdale postal član Deep Purple. Tako je v letošnjem letu izšel ponatis kompilacije znova odigranih in posnetih Deep Purple klasik v režiji Whitesnake z nazivom “The Purple Album”, ki je originalno izšla leta 2015.

Ponatis vsebuje remiks, dodatne skladbe, dostopen je tudi kot dvojni ‘zlati’ vinil.

Tako je na voljo spodaj še en remiks Deep Purple klasike izvedene v režiji Whitesnake in sicer gre za skladbo Lady Double Dealer.

“The Purple Album” so Whitesnake posneli v postavi: Reb Beach (kitara), Michael Devin (bas kitara), Joel Hoekstra (kitara) – to je prvi posnetek z njim za Whitesnake in bobnar Tommy Aldridge, za katerega je to prva nova Whitesnake izdaja po albumu “Slip Of The Tongue” iz leta 1989.

Ni treba dodajati, da je kompilacija polna češnjic izbranih iz treh Deep Purple albumov “Burn” (1974), “Stormbringer” (1974) in “Come Taste The Band” (1975).

Na fotografiji: David Coverdale med nastopom 15. 6. 2013, v zagrebškem Domu sportova (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki