Winger predstavljajo single “Tears Of Blood” – izšel je album “Seven”!

foto: Christopher Carroll 2023
0 70

Winger, multiplatinasta ameriška hard in art rock formacija, ki v letošnjem letu praznuje 35. let delovanja, so 5. 5. 2023, izdali novi studijski album “Seven” pri založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj je na voljo tretji single in video za skladbo Tears Of Blood. Tudi tokrat je za režijo videa, ki spremlja novi single, je poskrbel Jack Edward Sawyers, za produkcijo Kip Winger, uredil pa ga je Dan Hubp. Avtor singla in besedila zanj je Kip Winger.

Winger so pred slabim mesecem dni napovedali novi album s prvim singlom (in video) Proud Desperado, ki je nastal ob avtorskem sodelovanju članov skupine, to sta Kipa Winger in Reb Beach ter Desmonda Childa. Temu je sledila v letošnjem aprilu izvrstna sklepna mračna epska pol-balada It All Comes Back. Oba singla sta na voljo spodaj.

“Seven” je, kot govori njegov naslov, skupno sedmi studijski album skupine Winger. Posnet je bil v Nashvillu, za produkcijo 12. novih skladb albuma je poskrbel Kip Winger.

Album “Seven” je prvi studijski dosežek skupine Winger po predhodniku “Better Days Comin’”, ki je izšel leta 2014. Razpoložljiv bo kot CD, LP in v digitalnem formatu. Lahko ga že prednaročite.

Na albumu “Seven” se bodo nahajale sledeče skladbe:
1. Proud Desperado
2. Heaven’s Falling
3. Tears Of Blood
4. Resurrect Me
5. Voodoo Fire
6. Broken Glass
7. It’s Okay
8. Stick The Knife In And Twist
9. One Light To Burn
10. Do Or Die
11. Time Bomb
12. It All Comes Back

Zasedba Winger:
Kip Winger – vokal, bas kitara, klaviature, akustična kitara
Reb Beach – kitara, spremljevalni vokal
Rod Morgenstein – bobni
Paul Taylor – klaviature, kitara
John Roth – kitara, spremljevalni vokal

Winger so zaenkrat objavili datume skupne britanske in severnoameriške turneje s Steel Panther. Bukirajo nastope tudi na poletnih festivalih. Koncertnih terminov za staro evropsko celino še ni zunaj. Upajmo da jih povabijo vsaj na Frontiers Rock festival, ki se bo odvijal konec letošnjega oktobra v italijanskem mestecu Trezzo Sull’Adda pri Milanu.

Več o Winger:
https://www.facebook.com/WingerTheBand/
https://twitter.com/wingertheband
https://www.instagram.com/wingertheband/
https://www.wingertheband.com/

Winger


Winger – “Seven” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki