Wolf predstavljajo single in video “Dust” s prihajajočega novega albuma “Shadowland”

WOLF 2021 (promo/press)
0 97

Wolf, švedski heavy metal revitalisti, so pred dnevi napovedali svojo vrnitev z novim studijskim albumom “Shadowland”, ki ga lahko že prednaročite in bo izšel 1. 4. 2022, pri založbi Century Media Records. “Shadowland” je skupno že deseti album skupine in naslednik predhodnika “Feeding The Machine”, ki je izšel v lanskem letu.

Na voljo je že prvi single in video za novo skladbo Dust, ki bo uvrščena na prihajajoči novi album skupine in ji lahko v celoti prisluhnete spodaj.

Niklas Stalvind, vokalist in kitarist skupine, pravi o novem albumu sledeče: Tako, naposled smo prispeli do točke, ko je novi Wolf album posnet, zmiksan in zmasteriziran. Dokončan je! Zaradi že dobro znanih razlogov nismo koncertirali od izida albuma “Feeding The Machine” dalje, to pa je pomenilo, da smo lahko vse naše kreativne sile usmerili v ustvarjanje novega albuma. Naj vam povem, da smo nad dosežkom super vzhičeni! Če vprašate mene, me novi album spominja na nadgrajeno verzijo albuma “Evil Star”, s svojo neposrednostjo brcanja v obraz, medtem ko me skladbe po muzikalnosti, v katero je vtkana zlobnikavost, spominjajo na album “The Black Flame”. Obenem pa slišim na njem tudi marsikaj novega. Prepričan sem, da bodo privrženci naše skupine, ne glede na to, kateri eri našega delovanja so bolj naklonjeni, zagotovo našli na tudi na novem albumu mnogo stvari, ki jim bodo nedvomno všeč! Ne moremo se načakati dne, ko bodo deležni reakcij publike, medtem ko bomo izvajali novi album v živo! Metal ne umre nikoli!”

Naslovnico za novi album je ustvaril znova Thomas Holm (Mercyful Fate, King Diamond).

Seznam skladb:
1. Dust
2. Visions for the Blind
3. The Time Machine
4. Evil Lives
5. Seek the Silence
6. Shadowland
7. The Ill-fated Mr. Mordrake
8. Rasputin
9. Exit Sign
10. Into the Black Hole
11. Trial by Fire (dodatna skladba)
12. In the Twilight Zone (dodatna skladba)

Zasedba:
Niklas Stalvind – vokal & kitara
Simon Johansson – kitara
Pontus Egberg – bas kitara
Johan Koleberg – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki