Žanil Tataj Žak feat. Nikita predstavlja single Prosule se divlje jagode

0 196

Žanil Tataj – Žak (ex Jersey, ex Divlje jagode, Mary Rose, Black Diamond) predstavlja v duetu z Nikito (Nikolina Ivoševič) single za skladbo Prosule se divlje jagode.

Singlu lahko v celoti prisluhnete spodaj.

Žak pravi o skladbi naslednje:
“Skladba je duet. Nastala je pred tremi leti po naročilu nekega producenta iz Bosne in Hercegovine. Že takrat je bilo predvideno, da bo vključevala moško-ženski duet in po nekaj neuspelih poizkusih iskanja ustrezne pevke sem se odločil, da prekinem nadaljnje delo na skladbi. Nanjo sem pravzaprav pozabil vse do dne, ko sem v lanskem letu v sodelovanju z založbo One Records iz Beograda izdal album skupine Jersey. Gre za album, ki obeležuje trideset let, odkar je bil posnet še za takratno založbo Jugoton. Nikdar ni bil izdan zavoljo razlogov, o katerih niti nočem govoriti, saj to niti ne sodi v zgodbo o skladbi Prosule se divlje jagode. Za  slednjo sem namreč ugotovil, da je je zares škoda, če  leži v arhivu neizkoriščena, saj ima potencial, da postane rock hit. Zato sem se odločil, da jo izdam kot single, pri čemer mi je v duetu pomagala moja prijateljica Nikita. Vse se je zgodilo zelo hitro, od dogovora do realizacije. Vsekakor pa vsega tega ne bi bilo brez mojega dolgoletnega kompanjona Stefana Šegulje, ki je moje misli mojstrsko prenesel v zaključno zvočno sliko izdelka. V nastajanju je tudi besedilni video, ki bo izšel v prihodnjih dneh in bo nekaj posebnega, a o tem več kdaj drugič.”

Izvajalca skladbe Prosule se divlje jagode:
Žanil Tataj – Žak (Mary Rose, Black Diamond, ex-Jersey, ex-Divlje jagode) – vokal
Nikita (Nikita Ivošević) – vokal

Avtorja glasbe: Žanil Tataj – Žak & Ciccio (Ćićo) Fiume
Glasbeni aranžma: Žanil Tataj – Žak, Stefan Šegulja, Zoran Saulig
Glasbeniki:
Žanil Tataj – Žak – vokal, spremljevalni vokal, električna in akustična kitara, bas kitara,
Nikita Ivošević – vokal, spremljevalni vokal
Stefan Šegulja – kitara
Zoran Saulig – klaviature
Produkcija:  Stefan Šegulja & Žanil Tataj – Žak
Založba: One Records (Beograd)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki