Znana je časovnica današnjega koncerta Pomaranča (supp. Metalsteel) v CUK Kino Šiška!

0 200

Danes 6. 6. 2024 se v ljubljanskem CUK Kino Šiška obeta popoldne, ki se bo prevesilo v žgoč večer pristne trdozvočne kulture, kot jo narekuje izvorni monument slovenskega metala!

Govorimo o klasičnih metal postulatih zapisanih v začetku osemdesetih s strani slovenskih Pomaranča! Zasedba zbrana v postavi Mijo Popovič (kitara), Tomaž Žontar (klaviature), Matic Nareks (vokal), Tilen Hudrap (bas kitara) in Matjaž Winkler (bobni), bo ob tej priložnosti posnela koncertna DVD in album!

Za vse, ki po koncertu ne bodo potrebni ‘urgentnega kirurškega posega na svojih solatnih možganih’ oziroma jim bo doza metala v navezi Pomaranča-Metalsteel še vedno preblaga, pa bo izdatno poskrbljeno. V avli Kina Šiške velja namreč povabilo na ostro-pekoče post koncertno rajanje in druženje, ki se mu zlepa ne boste znali in zmogli izmuzniti.

Časovnica, četrtek, 6. 6. 2024:
17:00 – Heavy Metal Parking Lot (izključno SLO/EX YU metal v baru in zunanjem delu Kina Šiška!!!
20:00 – vrata zgornje dvorane
20:30 – 21:20 METALSTEEL 25th – anniversary show
21:45 – 23:45 POMARANČA 45th – anniversary show
(snemanje DVDja! in albuma “v živo”!!)
00:00- 02:00 after v avli Kina Šiška s heavy metalom v baru


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki