Tony Dolan (Venom Inc.) uspešno prestal operacijo kolka

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 55

Tony “Demolition Man” Dolan, vokalist in basist zasedbe Venom Inc., je prejšnji teden prestal uspešno operacijo kolka.

Dolan je z operacijo odlašal polna tri leta zaradi obvez do Venom Inc.. V zvezi s tem pravi, da je kot 12. letni deček staknil poškodbo, ko ga je zbil avto, pri čemer ga je ob udarcu vrglo pet metrov visoko.

Dolan je tarnal in tožil že dlje časa nad konstantnimi bolečinami (tudi na odru). Svoj zadnji koncert so v letošnjem poletju Venom Inc. odigrali na famoznem Wacken Open AIr festivalu (15.08.2019), Dolan pa je takoj po operaciji že uspešno shodil tudi na berglah.

Venom Inc., ki so v oktobru 2017 izdali studijski album “Ave”, se osredotočajo trenutno na snemanje njegovega naslednika.

Venom Inc. so Tony Dolan, kitarist Jeff “Mantas” Dunn ter bobnar Jaermie Kling, ki se je priključil skupini pred kratkim, potem ko se je Anthony “Abbadon” Bray odločil, da želi posvečati več prostega časa svoji novo rojeni hčerki.

Na fotografiji: Tony Dolan med nastopom Venom Inc. 11.07.2019, v sklopu prvega dne nemškega festivala Bang Your Head!!! (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki