ABBATH predstavljajo ‘Hecate’

0 59

Norveški black metal titani Abbath, solo projekt bivšega Immortal frontmana Abbatha (pravo ime Olve Eikemo), so izdali video za skladbo ‘Hecate’, ki se nahaja na novem albumu ‘Outstrider’.

‘Outstrider’ je izšel julija pri založbi Season of Mist. Album so snemali v Dub studios v norveškem Kristiansandu z producentom Endrejem Kirkesolo, ki je pred tem sodeloval s skupinami kot so Blood Red Throne, Green Carnation, Sirenia in drugimi.

Po izidu prvenca leta 2016, se sedaj ABBATH vračajo zrelejši, z izpopolnjeno zasedbo in še bolj dodelanim zvokom, ki definira skupino.

Čeprav so v glasbi trenutki, v katerih zaslišimo ledene značilnosti zvoka Immortal, pa ni bojazni, da bi ABBATH ponavljali to formulo. Skupina svoj navdih črpa iz NWOBM in melodičnih vplivov in le-te meša z karakterističnimi zvoki ustanovitelja.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki