Metallica predstavljajo koncert iz bavarske prestolnice leta 2004!

0 57

Metallica je v svoji seriji “Metallica Mondays, v kateri objavlja arhivske koncertne posnetke, objavila včeraj na svojem You Tube kanalu še enega.

V 21. poglavju te svoje filmske serije, so izbrali svoj nastop iz nemškega Münchna in tamkajšnjega prizorišča Olympiastadion, kjer so nastopili 13. 6. 2004. Bend je nastopal v sklopu svoje takratne turneje imenovane “Madly In Anger With The World Tour”, na kateri so v vlogi predskupine nastopali Slipknot.

Celoten koncertni posnetek lahko predvajate spodaj!

Metallica so potrdili svojo udeležbo na jutrišnji oddaji “The Howard Stern Show”, ki si jo bo mogoče ogledati na “SiriusXM” in uradni spletni strani Howarda Sterna.

Metallica pravijo: “Naš veliki prijatelj in od nekdaj lojalni privrženec ter podpornik Metallice Howard Stern, nas je povabil na virtualni obisk v njegovi oddaji to sredo 12. 8. 2020!”

“To bo še eden izmed tistih neobičajnih dogodkov, ki jih beležijo čudni časi vsakdana, kjer se bomo mi nahajali na enem izmed naših uradnih sedežev v Severni Kaliforniji, medtem ko bomo debatirali s Howardom, ki se bo istočasno nahajal na svojem domu in v svojem domačem studiu!”


Metallica – Live in Munich 13. 6. 2004 (koncertni posnetek)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki