Vicious Rumors predstavljajo “Asylum of Blood” video!

Vicious Rumors 2020
0 63

Vicious Rumors, legendarni predstavniki stare šole ameriškega Bay Area speed/thrash metala iz San Francisca, so 21. 8. 2020 pri dolgoživi nemški založbi SPV/Steamhammer izdali svoj novi studijski album z naslovom “Celebration Decay” (RockLine recenzija TUKAJ).

Skupina predstavlja iz svojega novega albuma še četrti single in sicer za skladbo “Asylum of Blood”, ki ga spremlja tudi video (spodaj).

V sklopu promocije novega albuma je skupina v začetku julija že predstavila prvi single za skladbo “Death Eternal”. Temu je sledil v avgustu drugi single in video za skladbo “Pulse of the Dead”. Septembra je skupina predstavila še tretji single in video za naslovno skladbo albuma. Vse tri videe lahko predvajate v celoti spodaj.

Ob vodji, kitaristu in glavnemu komponistu skupine, Geoffu Thorpeu, in bobnarju, Larryju Howeu, na albumu sodelujeta tudi pevec Nick Courtney in komaj 21-letni kitarist Gunnar Dügrey, ki je ognjeni krst s skupino preživel v sklopu njene “Digital Dictator” turneje.

Kot posebni gost je bas kitaro na albumu odigral Greg Christian (Testament, Trauma), dve kitarski solaži v skladbah Long Way Home in Any Last Words pa je prispeval Cody Green. Green je na zadnji turneji skupini pomagal v vlogi basista.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki