Kayak predstavljajo video za novi single “Mystery”

KAYAK 2021
0 48

Kayak, nizozemske legende progresivnega rocka, ki bodo pri založbi InsideOut Music izdali 7. 5. 2021 svoj novi studijski album “Out of This World”, predstavljajo prvi single in video za skladbo Mystery, ki ga lahko predvajate spodaj.

Originalni član današnje postave legendarnih Kayak in klaviaturist Ton Scherpenzeel, pravi v zvezi z novim singlom sledeče: “Ta skladba pripoveduje, vsaj kar se mene tiče, o tem, da nas misterij obdaja nenehno in da smo s tem dejstvom usodno povezani. Ne glede na to kakšen napredek dosega znanost in ne glede na to, v kaj vse nas skuša religija prepričati, da naj verjamemo, je bistvo vsega vselej misterij. To pa nikakor ne pomeni, da bi zaradi tega morali prenehati z iskanjem vprašanj, s katerimi bi ga razvozlali.”

“Out Of This World” bo vseboval 15 skladb, v ekipo Kayak, pa se je za snemanje novega albuma vrnil bobnar Hans Eijkenaar. Preostanek aktualne postave zasedbe zastopajo še pevec Bart Schwertmann, kitarist Marcel Singor in basist Kristoffer Gildenlöw.

“Out Of This World” bo na razpolago kot količinsko omejeni CD digipak, dvojni LP z dodatnim CD-jem in digitalno. Ekskluzivni barvni (rdeči) vinil pa je dostopen le, če ga naročite na spletni strani skupine.

“Out of This World” je že mogoče prednaročiti.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki