Gary Kemp (Spandau Ballet) predstavlja video in single “Too Much” (ft. Roger Taylor)

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 66

Gary Kemp, dobro znani britanski glasbenik, član novoromantičnih pop ikon osemdesetih Spandau Ballet ter član aktualne spremljevalne postave Floydovca Nika Masona v Saucerful of Secrets, predstavlja novi video in single za skladbo Too Much. V videu, ki ga je režiral Charlie Lightening nastopa baletna plesalka Meaghan Grace iz kraljevega baleta in narodnega opernega gledališča Velike Britanije. Video lahko preverite spodaj.

Skladba Too Much izhaja iz prihajajočega novega samostojnega studijskega albuma Garyja Kempa z naslovom “InSolo”, ki bo izšel 16. 7. 2021 pri založbi Columbia Records. Pred mesecem dni je Gary predstavil prvi single in sicer za skladbo Ahead of the Game, ki je prav tako na voljo spodaj.

V skladbi sodelujejo z Garyjem, ki skrbi za vokal in kitaro, tudi basista Richard Jones iz zasedbe The Feeling in Loup Garoux, Matt Clifford, ki igra klaviature za The Rolling Stones, pa je zaigral na francoski rog. Pri iskanju bobnarja se je Kemp obrnil na nekoga, ki ga pozna še iz sredine osemdesetih. To ni nihče drug kot bobnar zasedbe Queen Roger Taylor.

Novi Kempov solo album “InSolo” bo tako po 25. letih nasledil njegov samostojni studijski prvenec “Little Bruises”. Kemp je obrazložil odločitev, da izda samostojni studijski album s tem, da je med sodelovanjem z Nickom Masonom, kot kitarist in vokalist, pridobil določeno vrsto potrditve, ki je pri Spandau Ballet ni bil nikdar deležen. “To mi je odprlo vrata, da se lotim nove plošče. Pri mojih letih je čas dozorel za osebno terapijo komponiranja lastne poezije in glasbe, ki sta odsev mojega razumevanje sveta”, dodaja Kemp.

Seznam skladb na albumu “InSolo” je sledeč:
1. In Solo
2. A Rumour Of You
3. Waiting For The Band
4. Ahead Of The Game
5. I Remember You
6. Too Much
7. The Fastest Man In The World
8. I Am The Past
9. The Feet Of Mercury
10. The Haunted
11. Our Light

Na fotografiji: Gary Kemp med nastopom Spandau Ballet 8. 8. 2015 v italijanskem letoviškem kraju Lignano Sabbiadoro (Arena Alpe Adria) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki