Within Temptation predstavljajo video in single “The Fire Within”

Within Temptatiton 2020
0 38

Within Temptation, nizozemski heavy rockerji ,predstavljajo video za novi single The Fire Within, ki je bil posnet med nedavno skupno turnejo z Evanescence v Evropi imenovano Worlds Collide. Video lahko preverite spodaj.

Skupina je v zvezi s tem povedala: “V letu 2019 smo napisali ‘The Fire Within’, vendar pa skladbi ni uspelo priti na album. Kakorkoli, da poživimo vaš veseli December, smo se odločili, da ga izdamo kot ločeni single. Uživajte.”

Single “The Fire Within” bo dostopen 20. 1. 2023 tudi kot sedem-inčni vinil. Na njem se bo nahajala single verzija skladbe, kot tudi orkestralna. Če ga želite naročiti, obiščite uradno spletno stran skupine. Na voljo je v oranžni barvi in 666. kopijah (za cel svet).

Within Temptation so svoj zadnji in še vedno aktualni studijski album “Resist” izdali februarja 2019 pri založbi Spinefarm Records.

Več o Within Temptation:
Uradna spletna stran – http://www.within-temptation.com
Facebook – http://www.facebook.com/wtofficial
Twitter – http://www.twitter.com/wtofficial
Instagram – http://instagram.com/wtofficial


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki