Anneke Van Giersbergen in Kamerata Zuid s skupnim albumom!

0 87

Konec meseca bo izšel skupni album Anneke Van Giersbergen (Ayreon, Devin Townsend, Vuur …) in komornega orkestra Kamerata Zuid!

Gre za koncertni dokument s 13 skladbami, ki bo uradno izšel 31. 7. 2020 na uradnem BandCampu Anekke Van Giersbergen. Posnetki izvirajo s skupnih koncertov ob koncu minulega leta na Nizozemskem.

Anneke pravi: “Repertoar vključuje moje avtorske skladbe, nekaj predelav izvirnikov, pri katerih sem sodelovala, ter nekaj klasičnih arij! Na skupnih koncertih smo izvajali tudi povsem novo skladbo “Let The Light In”, ki sem jo napisala z nizozemskim komponistom Anthonyjem Fiumaro. Vse aranžmaje je prispeval Ruud Peeters, razen za naslovno skladbo!”

“Let The Light” je posnel Jonathan Heywood, zvočni miks je opravil Guido Aalbers v studiu Giesound, za masterizacijo pa je poskrbel Darius van Helfteren. Naslovnico je oblikoval Hajo Müller.

Anneke Van Giersbergen/Kamerata Zuid – Let The Light In
1. Elegy in G Major (P.I. Tchaikovsky)
2. Waar Ben Ik Meneer?
3. Mental Jungle
4. Heute Nacht Oder Nie (M. Spoliansky)
5. Circles
6. Bist Du Bei Mir (G. Stölzel)
7. Stay
8. Let The Light In
9. Somewhere (Within Temptation)
10. Wonder
11. O Del Mio Dolce Ardor (C.W. Gluck)
12. Valley of the Queens (Ayreon)
13. She

Na fotografiji: Anekke Van Giersbergen med nastopom zasedbe Vuur pred natanko dvema letoma (23. 7. 2018) in v sklopu prvega dne slovenskega festivala Metaldays pri sotočju Tolminke in Soče (Tolmin) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo prvega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki