Ayreon predstavljajo novi video za skladbo “Daniel’s Descent Into Transitus Medley”

Music Theories Recordings
0 28

Ayreon so izdali video za skladbo “Daniel’s Descent Into Transitus Medley”, ki ga lahko pogledate spodaj in za katerega pravi šef projekta Ayreon Arjen Anthony Lucassen, da gre za najbolj “provokativen” mini film, ki ga je kdajkoli ustvaril.

Skladba dolga malo preko sedmih minut, je zadnji video, ki izhaja iz pravkar izdanega dvojnega albuma “Transitus” za založbo Music Theories Recordings in ga lahko predvajate spodaj.

V filmu oziroma videu se kot glavni akterji in pevci pojavljajo: Simone Simons (Epica), ki je upodobila lik angela smrti, Tommy Karevik (Kamelot), ki nastopa kot Daniel in Caroline Westendorp, kot furija.

“Ko sem začel s pisanjem in ustvarnjem albuma, si nisem predstavljal, da bo trajalo tako dolgo”, pravi Arjen za album “Transitus”. “Več kot tri leta sem potreboval od njegovega začetka do konca, album pa me je v kreativnem smislu potisnil preko moje cone udobja in me na tak način artistično izzval. Vedno potrebujem izzive. Večji je, več zabave najdem med svojim delom. “Transitus” je z gotovostjo najbolj kinematičen in bombastičen album, ki sem ga ustvaril v karieri”, dodaja Arjen.

“Transitus” je dostopen v formatih 2LP (rdeče transparentni barvni vinil), 2CD, kot tudi v formatu s petimi diski. Na dodatnih CD-jih se nahajajo instrumentalne verzije skladb, na dodatnem DVD-ju pa film o zakulisju snemanja albuma, kot tudi verzija albuma, obdelana v 5.1 “stereo surround” zvočni tehniki.

Več preostalih podrobnosti o albumu “Transitus” lahko poiščete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki