Big City napovedujejo z novo pogodbo v žepu album “Testify X”

Frontiers Music Srl. 2021
0 43

Big City – melodični metalci iz Norveške -, so sklenili pogodbo z italijansko založbo Frontiers Music Srl., pri kateri bodo izdali več albumov. Skupina ki jo uradni promocijski tekst označuje, kot nekaj kar morajo nujno preveriti ljubitelji skupin, kot mdr.: Firewind, Queensryche, Magnus Karlsson’s Free Fall, Europe in Fair Warning, bo 16. 7. 2021 pri omenjeni založbi izdala svoj novi studijski album z naslovom “Testify X”.

Spodaj lahko že preverite video in single za skladbo Testify.

Prvenec skupine “Wintersleep” je izšel leta 2014. Leta 2018 je doživel ponatis pri grški založbi Rock of Angels in 2018, kot del razširjene (de-luxe) izdaje drugega studijskega albuma “Big City Life”. Big City so svoj prvi koncert odigrali še istega meseca, ko je izšel drugi album in sicer na Norway Rock festivalu, ki mu je sledil nastop še na festivalu Rock the Boat. Takrat so že imeli v postavi novega basista Miguela Pereiro (Withem).

 Leta 2019 je skupina pričela z delom na novem albumu, k postavi pa se je priključil tudi novi pevec Jørgen Bergersen, ki je v skupino prispel iz tribute to Europe zasedbe Rock the Night. Novi demo posnetki niso ostali preslušani niti A&R osebju založbe Frontiers Music Srl. in tako se je založba odločila, da skupini ponudi sklenitev pogodbe. Kitarist Daniel Olaisen napoveduje, da bo “Testify X” s peresno lahkotnim naskokom (do tega dne) najboljši Big City album!

Seznam skladb:
1.  The Rush
2.  Dark Rider
3.  Testify
4.  I Will Fall
5.  Running Away
6.  Conception
7.  Winds Of The Road
8.  Heart’s Like A Lion
9.  Graveyard Love
10.  How Dark Does It Get

Zasedba:
Daniel Olaisen – električne, akustične kitare
Frank Ørland – električne, akustične kitare
Frank Nordeng Røe – bobni, tolkala
Jørgen Bergersen- vokal
Miguel Pereira – bas kitara

Več podrobnosti:
https://www.facebook.com/bigcitynorway
https://www.instagram.com/bigcitynorway/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki