Black Label Society predstavljajo video za single “Heart of Darkness”

Black Label Society
0 48

Black Label Society predstavljajo novi glasbeni video za single Heart Of Darkness s čimer nadaljujejo praznovanje ob izidu novega glasbenega zaboja “None More Black”, ki je že dostopen preko Entertainment One (eOne). Video lahko preverite spodaj.

Skladba izhaja originalno iz devetega studijskega albuma zasedbe Black Label Society z naslovom “Catacombs Of The Black Vatican” (2014), ki je doživel remaserizacijo in ponatis kot dvojni vinil in se nahaja z ostalimi albumi skupine v zaboju “None More Black”. Zaboj vsebuje skupaj kar 20 vinilnih kosov, ki zastopajo obsežen in izčrpen diskografski katalog skupine.

“None More Black” vsebuje skupno dvanajst studijskih albumov skupine, vanj je dodana tudi foto knjiga v trdi vezavi, natisnjena na 32 straneh. Prav tako dobite v zaboju pravi odpirač za steklenice in nahrbtni “Odin’s Demolition Squad” našitek. Zaboj vsebuje tudi kompilacijo dodatnih skladb in predelav izvirnikov. Gre za dodatni vinil z imenom “Song Remains Not The Same Vol. 2”. Na njej se nahaja tudi skladba “Blind Man”, ki so jo Black Label Society predstavili v video spotu že prejšnji teden.

Vsebina zaboja “None More Black” je sledeča:
“Sonic Brew”” – black/white marble x2 LP
“Stronger Than Death” – black/apple marble x2 LP
“1919 Eternal” – black/brown marble x2 LP
“The Blessed Hellride” – black/silver marble LP
“Hangover Music Vol. VI” – black/canary marble x2LP
“Mafia” – black/neon coral marble x2LP
“Shot To Hell” – black/tangerine marble LP
“Order Of The Black” – black/grey marble LP
“Catacombs Of The Black Vatican” – black/tan marble LP
“Grimmest Hits” – black/olive marble LP
dodatna albuma:
“The Song Remains Not The Same II” – grey LP
“Nuns and Roaches: Tasty Little Bastards” – black/magenta LP


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki