Crippled Black Phoenix predstavljajo mračen video in priredbo SNFU izvirnika “Painful Reminder”

Crippled Black Phoenix
0 44

Crippled Black Phoenix – britanski mračnjaški eksperimentalni progresivci in post rockerji-, so izdali nov temačen video in single za predelavo skladbe Painful Reminder, ki pripada v izvirniku kanadski hardcore zasedbi SNFU.

Skladba bo uvrščena na prihajajoči novi EP skupine z naslovom “Painful Reminder/Dead is Dead”, ki bo izšel 16. 7. 2021 pri založbi Season of Mist. Video lahko pogledate spodaj.

Na EP-ju se bo predstavil novi vokalist skupine Joel Segerstedt, ki predstavlja po novem moški vokalni kontrast ženskemu, ki ga zastopa Belinda Kordic. Šved Joel Segerstedt je pred tem prepeval pri lokalni skupini iz Stockholma The Open Up And Bleeds. Potem, ko je Daniel Änghede skupino zapustil prav na dan, ko je ta pričela z delom na aktualnem zadnjem albumu “Ellengæst”, so se bili Crippled Black Phoenix primorani zateči po pomoč k več gostujočim vokalistom.

Skupina je priredbo posvetila preminulemu SNFU vokalistu Mr. Chi Pigu. Idejo, da se skupina loti predelave te SNFU skladbe, je Justin Greaves imel že dlje časa v glavi. Sedaj je skupina začutila da je pravi čas in jo posnela.

Skupina dodaja: “Pošteno je, da izkažemo na tak način vse naše spoštovanje podcenjenemu pevcu in piscu besedil, ki je s svojim unikatnim karakterjem sijal v svetu punk rocka.”

EP “Painful Reminder/Dead is Dead” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki