Bodom After Midnight predstavljajo glasbeni video “Paint The Sky With Blood”

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2018
1 1,031

Bodom After Midnight, formacija, ki jo je po razpustitvi Children of Bodom ustanovil finski kitarski in glasbeni veleum Alexi Laiho, predstavljajo glasbeni video za vodilni single prihajajočega EP-ja “Paint the Sky With Blood”. Preverite ga lahko spodaj.

Bodom After Midnight EP z naslovom “Paint the Sky with Blood” bo izšel 23. 4. 2021, pri avstrijski založbi Napalm Records!

Gre za prve in hkrati zadnje posnetke, ki jih je prispeval nekdanji šef skupine Children of Bodom in kitarist Alexi Laiho, ki je preminil po uradnih podatkih 29. 12. 2020.

 Zadnje delo, ki so ga skupaj posneli Alexi Laiho, kitarist Daniel Freyberg, bobnar Waltterij Väyrynen (Paradise Lost), basist Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz) in koncertni klaviaturist Vili Itäpelto, ni le testament izjemnih glasbenih talentov in zmožnosti, pač pa izraža veliko veščino in spretnost združevanja različnih glasbenih vplivov znotraj komponiranja glasbe.

Seznam skladb na EP-ju “Paint the Sky with Blood” se glasi:
1. Paint The Sky With Blood
2. Payback’s A Bitch
3. Where Dead Angels Lie (orig. Dissection)

Alexi Laiho je že več let trpel zaradi zdravstvenih težav. V začetku marca 2021 je bilo razodetih več podrobnosti o vzrokih njegove prerane smrti.

Na fotografiji: Alexi Laiho med nastopom Children of Bodom na festivalu Metaldays 2018, kar je bil tudi zadnji obisk Slovenije s strani skupine. Rockline fotoarhiv (foto: Sebastijan Videc, 2006-2021- vse pravice pridržane). Celotni prispevek lahko preberete TUKAJ.


1 Comment
  1. Stefan says

    RIP Alexi

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki