Znan vzrok smrti nekdanjega Children of Bodom vodje Alexija Laiha!

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2018
0 6,288

Znan je vzrok smrti nekdanjega Children of Bodom šefa, kitarista in vokalista Alexija Laiha.

Po navedbah nekdanje Sinergy pevke Kimberly Goss, s katero je bil Laiho v času svoje smrti še vedno uradno poročen, je nekdanji šef skupine Children of Bodom preminil zaradi posledic degeneracije jeter ter trebušne slinavke, kar je vzročno povezano z njegovim alkoholizmom.

To še ni vse. V krvi nesrečnega glasbenika, ki ga je ves glasbeni svet sicer močno cenil in spoštoval, so našli tudi sledove visokih odmerkov pomirjeval, opiatov in tablet proti nespečnosti.

Alexi Laiho je preminil 29. 12. 2020 v finskih Helsinkih v starosti 41 let. Več podrobnosti se nahaja TUKAJ.

Laiho se je pred časom poročil z avstralsko novinarko Kelli Wright, vendar pa te po na Finskem, glede na obstoječo zakonodajo, ne priznajo. Kot povedano, nista Laiho in Gossova nikdar izpeljala uradnega postopka ločitve. Laiho in Goss sta se poročila februarja 2002. Že novembra tega leta je Laiho vložil pobudo za ločitev, a je kasneje od postopka odstopil.

Na fotografiji: Alexi Laiho med nastopom Children of Bodom na festivalu Metaldays 2018, kar je bil tudi zadnji obisk Slovenije s strani skupine. Rockline fotoarhiv (2006-2021- vse pravice pridržane). Celotni prispevek lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki