Bon Jovi predstavljajo z Jennifer Nettles ‘country’ verzijo “Do What you Can”!

0 138

Bon Jovi, naši stari znanci in člani hiše slavnih “rock’n’rolla” ter ‘country’ super zvezdnica Jennifer Nettles, so po petnajstih letih, odkar so skupaj osvojili Grammyja za single “Who Says You Can’t Go Home”, znova združili moči, za izvedbo najnovejše skladbe skupine Bon Jovi z naslovom “Do What You Can” v ‘country’ aranžmaju. Skladbo so skupaj premierno predstavili včeraj v sklopu festivala iHeart Radio.

“Do What You Can” so Bon Jovi že izdali kot single in zanj posneli tudi video, ki se nahaja spodaj.

Jon Bon Jovi komentira: “Leta 2005, nam je Jennifer pomagala, da je skladba ‘Who Says You Can’t Go Home’ postala hit št. 1 na ‘country’ lestvicah. Prav njen izrazit in z emocijami nabit vokal je tisto, za kar upam, da bo pomagalo ponesti sporočilo enotnosti naše nove skladbe na radijske frekvence s ‘country’ glasbo.”

Jennifer Nettles dodaja: “Ko so me Bon Jovi leta 2005 povabili za duet v skladbi ‘Who Says You Can’t Go Home’, je bil to resničen blagoslov tako zame, kot umetnico, pa tudi sicer za mojo glasbeno kariero. Ne morem bolj srečna, kot sem, da sem dobila priložnost in lahko nadaljujem to čudovito glasbeno zgodbo, ki je povzeta sedaj v duetu skladbe ‘Do What You Can’.

Novi album zasedbe Bon Jovi z naslovom “2020”, bo izšel 2. 10. 2020 pri založbi Island Records. Prvotno bi moral iziti 15. 5. 2020, vendar so Bon Jovi zavoljo ‘koronapandemije’, datum izida albuma zamaknili.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki