Ozzy predstavlja uradni animirani “Crazy Train” video!

foto: NINA GRAD 2012
0 85

Ozzy Osbourne je vstopil v letošnje leto z novim albumom “Ordinary Man”. Prvi album po desetih letih čakanja, je zavzel prva mesta na lestvicah najbolje prodajanih albumov v več državah sveta. No, načrti da se sloviti Ozzy vrne na odre, pa so se izjalovili, ker so uvedli pandemijo.

“Princ teme”, dobitnik Grammyja in član hiše slavnih rock’n’rolla, pa svoje oboževalce razveseljuje v letošnjem letu na druge načine. Najprej je 7. 9. 2020 doživel premiero njegov biografski film z naslovom “Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne”. V petek 18. 9. 2020 pa je izšel ponatis njegovega studijskega prvenca “Blizzard Of Ozz”. Prav tako sta izšla v digitalnih formatih koncertna posnetka “Live & Loud” in “Live At Budokan”.

Spodaj lahko preverite animirani video za klasiko in hit albuma “Blizzard of Ozz”, to je skladbo “Crazy Train”.

“Blizzard Of Ozz” je izšel 20. 9. 1980! Gre za prvi samostojni album Ozzyja, potem, ko je leto prej zapustil Black Sabbath. Izšel bo pri založbi Sony/Legacy 18. 9. 2020. Ob obeh digitalnih koncertnih posnetkih, bodo dodane na ponatis albuma tudi skladbe, ki do tega dne še niso bile uradno izdane.

Album Blizzard of Ozz oziroma njegovo aktualizirano različico, s katero obhaja Ozzy njen 40. letni jubilej, lahko že kupite TUKAJ!

S 23. 10. 2020 bo Blizzard Of Ozz ekskluzivno le preko Best Buy dostopen tudi v posebni vinilni različici črno rdečega barvnega preliva. To vinilno verzijo ponatisa albuma lahko že prednaročite.

Več preostalih podrobnosti o tem jubilejnem ponatisu albuma “Blizzard Of Ozz” lahko izbrskate TUKAJ!

Ozzy Osbourne je v letošnjem februarju izdaj svoj zadnji studijski album z naslovom Ordinary Man“.

Na fotografiji: Ozzy Osbourne med nastopom v sklopu festivala Belgrade Calling 2012 na beograjskem Ušču (Srbija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki