Bullet For My Valentine najavljajo novi album s prvim singlom “Knives”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 29

Bullet For My Valentine so izdali video in single za novo skladbo Knives. Gre za novo skladbo, ki se bo nahajala na prihajajočem novem studijskem albumu velških metal(core) ikon z naslovom “Bullet For My Valentine”.

“Želel sem postreliti vse naboje, da letijo srednji prsti vse naokrog in le to da zgrabi za vrat,” pravi pevec in kitarist Matt Tuck o tej zelo nabriti in razjarjeni skladbi. “Pri tem gre za znatno bolj agresiven, intenziven del zgodbe o Bullet For My Valentine, ki je bil vedno tu. Le da pri tem nikdar nikdar nisem odmaknil zapornice, ovire, ki zadržuje poplavo emocij. Na metaforičen način sem pravzaprav želel vzeti ljudem glave.”, dodaja Tuck.

Z ostrino fraziranja, uničevalnim bobnanjem ter “breakdowni”, ki kličejo po mošanju, skladba Knives zagotovo opravičuje vse kar obljublja, video, ki pa spremlja single, pa zgolj potrjuje, da se Bullet For My Valentine vračajo oprtani z življenjsko formo.

Naslednik albuma Gravity, ki je izšel leta 2018, bo na voljo v letošnjem oktobru. Po Tuckovih besedah definira prihajajoči album novo ero skupine.

Seznam skladb na Bullet For My Valentine se glasi:
1. Parasite
2. Knives
3. My Reverie
4. No Happy Ever After
5. Can’t Escape The Waves
6. Bastards
7. Rainbow Veins
8. Shatter
9. Paralysed
10. Death By A Thousand Cuts

Na fotografiji: Matthew “Matt” Tuck med nastopom Bullet For My Valentine 1. 4. 2021, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki