Caravan napovedujejo masivni ‘de-luxe’ zaboj s kar 37 ploščki!

Madfish Records
0 39

Caravan – legendarni britanski progresivni rockerji in glasniki znamenitega Canterburyjevskega vala, bodo izdal orjaški ‘de-luxe’ zaboj v katerem bo združena vsa njihova glasba na skupno 37 nosilcih zvoka. Reč bo privekala na obzorje v letošnjem avgustu, spodaj pa lahko preverite krajši promocijski video.

Orjaški ‘kovček glasbe’ imenovan “Who Do We Think We Are?” bo izšel pri založbi Madfish Records 20. 8. 2021.

TA izid bo vseboval vse uradne studijske in koncertne albume skupine, kot tudi enajst diskov, na katerih se bodo nahajali do tega dne neizdani koncertni posnetki skupine. Dodan bo tudi Blu-ray, ki bo vseboval remiks klasike “In The Land of Grey and Pink”, ki ga je opravil “5.1 surround sound” tehniki, kdo drug, kot Steven Wilson. Dodatni DVD bo vseboval rustikalne posnetke prenosa evropskih televizijskih hiš, vezane na koncertne nastope skupin med letoma 1971 in 1978.

Razkošni dokument bo vseboval kar dve knjigi. V prvi se bo nahajala fotogalerija, ki bo vsebovala neobjavljene fotografije skupine, s tematiko vezano na kompletno diskografijo skupine. Druga knjiga bo združevala na enem mestu izseke objav in recenzij s strani glasbenih kritikov in medijev ter povsem svež intervju z ustanovnim članom Pye Hastingsom. Vsaka kopija zaboja bo vsebovala tudi dodatne fotografije z avtogrami vseh še živečih ustanovnih članov skupne – originalne postave torej: Pye Hastings, Richard Sinclair in David Sinclair. Dodan bo tudi plakat z družinskim drevesom skupine ter repliki dveh plakatov iz leta 1970.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki