Clive Nolan & Oliver Wakeman bosta izdala “Dark Fables” kot ločen CD!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 34

Clive Nolan in Oliver Wakeman, progresivnorockovski duo dveh fenomenalnih klaviaturistov, napoveduje ločen CD izid albuma “Dark Fables”, ki bo na voljo pojutrišnjem, to je v petek 5. 11. 2021, pri založbi Cherry Red Records.

Ta album se je znašel v svežnju oziroma zaboju imenovanem “Tales By Gaslight”, kot tretji, to je dodatni CD, ki je izšel v letošnjem aprilu.

“Dark Fables” je zastopan z malho skladb, ki so ostale neizkoriščene in torej še neizdane. Ta glasba vsebuje točke s katero sta glasbenika želela skleniti trilogijo in preko 30 minut glasbe, ki je bila namenjena opuščenemu projektu “Frankenstein”. Prav tako so na njej skladbe, ki niso bile uporabljene na albumu “The Hound of The Baskervilles” (2002), med te sodi The Man Called Sherlock, ki je bila originalna verzija Overture in 221B.

Na “Dark Fables” sodeluje četa posebnih gostov iz vselej živahnega progresivnorockovskega utripa Velike Britanije, in sicer: Gordon Giltrap, Paul Manzi (The Sweet, Arena, Oliver Wakeman Band), Andy Sears (Twelfth Night), Karl Groom (Threshold), David Mark Pearce (Oliver Wakeman Band, Munroe’s Thunder) in Charlotte Dickerson.

“Dark Fables” lahko prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Dark Fables” je sledeč:
1. The Overture
2. I’d Give You Anything
3. The Mirror
4. Elizabeth
5. Why Do You Hate Me?
6. The Wedding Approaches
7. Time Passe
8. A Descent Into Madness
9. 221B
10. The Man Called Sherlock
11. The Baker Street Irregulars
12. The Jabberwocky

Na fotografiji: Clive Nolan med nastopom Pendragon 17. 5. 2016, v dunajskem klubu Szene (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki