Coheed And Cambria napovedujejo album “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind”

foto: Alexandra Gavillet 2021
0 122

Coheed And Cambria, ameriški progresivni rockerji, bodo v letošnjem maju izdali novi konceptualni album “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind”.

“Vaxis II: A Window Of The Waking Mind je drugi izmed petih delov zgodbe o begu para pred tiranskimi silami in naslednik albuma “Vaxis – Act I: The Unheavenly Creatures” iz leta 2018. Izšel bo 27. 5. 2022, pri založbi Roadrunner Records. Spodaj sta na voljo naslovnica albuma in seznam skladb.

Količinsko omejeni de-luxe zaboj, bo vseboval tudi ilustrirano novelo z nazivom A Window Of The Waking Mind vezano v trdih platnicah, ki bo obsegala 96. strani in je delo vokalista in šefa skupine Claudia Sancheza ter njegove žene Chondre Echert, impresivne barvne ilustracije, pa je prispeval Chase Stone. Zaboj vsebuje tudi kvintilijonski mikrofon s svetilko, tro-panelni plakat s povečavo albumske naslovnice in A Window Of The Waking Mind ‘črno karto’, ki omogoča vsxem imetnikom zaboja zgodnji nakup vstopnic za prihajajoče koncerte skupine.

Vsi zaboji bodo opremljeni tudi s kopijo CD-ja in kodo za dolpoteg album “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind” ter certifikatom avtentičnosti. In več. Privrženci skupine, ki bodo album naročili do vključno s 23. 1. 2022, bodo prejeli podpisan izvod s strani skupine, njihovo ime pa bo natisnjeno na strani zahval v ilustrirani noveli.

Coheed And Cambria so že v lanskem letu predstavili dva nova singla Rise, Naianasha (Cut The Cord) in Shoulders, ki bosta vključena na prihajajoči novi album.

Album “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind” se glasi:
1. The Embers Of Fire
2. Beautiful Losers
3. Comatose
4. Shoulders
5. A Disappearing Act
6. Love Murder One
7. Blood
8. The Liars Club
9. Bad Man
10. Our Love


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki