Coheed And Cambria predstavljajo video in novi single “Rise, Naianasha (Cut the Cord)”

foto: Jimmy Fontaine (2021)
0 44

Coheed And Cambria, ameriški progresivni rockerji, predstavljajo video za povsem novi single imenovan Rise, Naianasha (Cut The Cord), ki ga lahko preverite spodaj. ‘Zamuštrane’ ritmične figure in preskoki časovnih ritmičnih ključev, vračajo konzumenta singla znova v zgodnje, bolj progresivno zvočne čase delovanja skupine.

“Rise, Naianasha (Cut The Cord) raziskuje sam domet ljubezni in lojalnosti v realnem svetu, ki mora biti včasih mnogo več kot le rama na katero se lahko nasloniš – postati moraš uničevalec,” razlaga šef skupine Claudio Sanchez.

Z novim singlom Rise, Naianasha (Cut The Cord) so Coheed And Cambria nasledili predhodni single Shoulders, ki so ga predstavili v letošnjem avgustu in s katerim skupina dviguje svojim privržencem apatite v pričakovanju na novi album v seriji Sanchezovih “The Amory Wars” konceptov.

Po nekonceptualnem albumu “The Color Before The Sun” iz leta 2015, je temu sledilo epsko konceptualizirano delo z nazivom “Vaxis – Act I: The Unheavenly Creatures” (RockLine recenzija), ki ga je skupina izdala leta 2018. Aktualni album je prvi del zgodbe, ki bo izšla v petih delih. Čeprav zunaj še ni uradne najave o novem albumu, pa skupina namiguje z novim singlom, da se očitno polagoma le bližamo “Vaxis albumu številka 2”.

“Kot skupina, smo se vselej oddaljevali od trendov in mainstreama, to pa nam je pomagalo, da smo ostali iskreni do samih sebe,” pravijo Coheed And Cambria.

“Gledano iz človeške plati je pomembno, da se osredotočamo na našo notranjo moč ter prebujanje na individualni ravni o tem kdo v resnici si in se ne podrejati potrebi po tem, da bi ugajali okolici v želji, da nas ta sprejema. Vsak med nami je nekaj posebnega, njegovi življenjska pot in vloga sta unikat, to pa prikazuje tudi naš novi video.,” dodaja skupina.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki