UFO z upodobitvijo v knjigi “UFO: A Visual Biography”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 39

UFO bodo prejeli vizualno biografsko knjigo s polnim naslovom “UFO: A Visual Biography”, ki bo izšla 25. 2. 2022 pri založbi Wymer Publishing.

Knjiga bo natisnjena v A4 formatu in na 224 straneh, vezana v trdih platnicah. Njen avtor je Martin Popoff in je nabito polna spominskih fotografij, slik, zaodrskih prepustnic, koncertnih plakatov, reklamnih letakov itn….

Nova knjiga sledi uspehu dveh podobnih biografskih knjig, ki so že izšle v zvezi z likom in delom UFO, tokrat pa nas slikovno gradivo Martina Popoffa popelje skozi celotno kariero skupine, vse od davnega leta 1968 pa naprej do sedanjosti. Četudi je vokalist skupine Phil Mogg pred časom dejal, da se nameravajo UFO upokojiti, se seznam novo potrjenih koncertov za prihodnje leto zaenkrat vztrajno polni.

V tej zmagoslavni slikovni odisejadi se knjiga dotika tudi vseh stranskih projektov v katere so bili povezani člani skupine, kot tudi paralelne poti glasbenih karier UFO, Waysted in MSG. Odveč je dodajati, da je knjiga mdr. založena s kopico nikdar videnih in objavljenih fotografij.

Na fotografiji: Vinnie Moore (levo) in Phil Mogg (desno) med nastopom UFO v češkem Brnu (Hala Rondo) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta, na katerem so UFO odprli koncertni večer pred Judas Priest, lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki