DarWin predstavljajo podrobnosti “DarWin 2: A Frozen War” albuma

DarWin
0 23

DarWin, ameriški progresivni rockerji, ki so v letošnjem juliju in avgustu zelo hitro najavili novi album z dvema videospotoma za skladbi “Nightmare Of My Dreams” in “Future History“, ki ju lahko v celoti predvajate spodaj, predstavljajo več podrobnosti v zvezi z novim albumom “DarWin 2: A Frozen War”.

Album bo izšel 6. 11. 2020! Znana sta naslovnica albuma in seznam ter vrstni red vseh njegovih skladb, kar lahko prav tako preverite spodaj.

DarWin so za novi studijski album, ki bo nasledil lanskoletni studijski prvenec “Origin of Species”, zbrali zvezdniško zasedbo, ki jo zastopajo: Simon Phillips (Toto/The Who/Jeff Beck), Matt Bissonette (Elton John, David Lee Roth, Ringo Starr), Billy Sheehan (Mr Big/ Sons Of Apollo/The Winery Dogs), Guthrie Govan (Aristocrats/Asia/Hans Zimmer/Steven Wilson), Greg Howe (Michael Jackson/Justin Timberlake) in Derek Sherinian (Dream Theater/Sons Of Apollo).

Seznam skladb na “Darwin2: A Frozen War” albumu je sledeč:
1. Nightmare Of My Dreams
2. Future History
3. Eternal Life
4. A Frozen War
5. Another Year

Album do dosegljiv tudi v spektakularni dvojni LP vinilni verziji, ki bo barvna in jo bo spremljala ekološka embalaža. V njem se bo nahajal tudi plakat v velikosti 30 cm x 20 cm. Prvi vinil bo vseboval standardni album “DarWin2: A Frozen War”, na drugem vinilu pa se bodo nahajale re-interpretacije različnih skladb z obeh albumov skupine. Gre za orkestralne, a capella ter unplugged variacije nekaterih skladb iz zgodnje ere delovanja skupine. Material na drugem vinilu je miksal in prearanžiral Simon Phillips in približajo poslušalcu bolj prefinjeno in čustveno poudarjeno plat posnetkov skupine DarWin.  

Seznam materiala na drugem vinilu se glasi:
Stran A:
1. Escape The Maze (Orchestral)
2. Nightmare Of My Dreams (Orchestral)
3. Slowly Melting (Unplugged)
4. Forever (Orchestral)
Stran B:
1. One Horizon (Unplugged)
2. Rise (Orchestral)
3. Last Chance (Orchestral)
4. Another Year (Acapella)


DarWin – Future History (uradni video)
DarWin – Nightmare of my Dreams (uradni video)
DarWin – “DarWin2: A Frozen War” (naslovnica albuma)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki