Bogunov predstavljajo novi spot “Našel sem”

DALLAS RECORDS 2020
0 111

Nova pesem skupine Bogunov je hkrati napovednik prihajajočega albuma ‘More bijesa‘. Skladba ‘Našel sem’ je pozitivna in nostalgična, zanjo pa je skupina zaradi trenutnih razmer videospot posnela kar v Ljubljani. Nov album zasedbe lahko poslušalci pričakujejo že čez nekaj dni.

Pesem “Našel sem” je precej drugačna od ostalih, ki jih boste lahko slišali na albumu, pravijo člani skupine Bogunov: ”Je svetla, pozitivna, polna optimizma, obenem pa tudi melanholična in nostalgična, saj govori o trenutku, ko v viharju življenja, ki vas kaotično vleče vase kot v vrtinec, najdete mir, ljubezen, idejo ali pač nekaj, kar vam daje upanje in moč za naprej.”

Producent in režiser videospota je Denis Brnčič, znan tudi kot avtor dokumentarnega filma Železne stopinje. Povedal je nekaj besed o snemanju videoizdelka: ”Za videospot Našel sem je bilo prvotno zamišljeno, da bo posnet v Opatiji, vendar nas je korona prepričala, da ga posnamemo kar v Ljubljani. Snemanje je potekalo na treh lokacijah. Direktorja fotografije sta Miha Dolenc in Miha Lenček. Igralca v spotu pa Anja Rijavec in Tristan Žgombič, ki je kot igralec že sodeloval z Bogunov  v spotu Jedini sin.” 


Bogunov – Našel sem (uradni glasbeni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki