Jakko Jakszyk (King Crimson) predstavlja Video In single “It Would All Make Sense”

JAKKO JAKSZYK 2020
0 91

Jakko Jakszyk, kitarist in pevec progresivnorockovskih legend King Crimson, bo svoj novi samostojni studijski album “Secrets & Lies” izdal 23. 10. 2020 pri nemški založbi InsideOut Music.

Jakko Jakszyk predsavlja drugi single s prihajajočega novega albuma in sicer za skladbo “It Would All Make Sense”, ki jo spremlja tudi video in ki ga lahko predvajate spodaj.

V zvezi s sporočilom singla “It Would All Make Sense” je Jakszyk povedal sledeče: “Ko ti resnica gleda naravnost v obraz, a se preprosto nočeš in ne želiš soočiti z njo. Ko postanejo dokazi bolj smiselni od laži, potem prideš do točke, ko naj bi bilo vse smiselno.”

Prvi single “The Trouble With Angels” je tako Jakko Jakszyk predstavil že v petek 14. 8. 2020. Spremlja ga fascinantni animirani video, ki ga je ustvaril iranski ustvarjalec filmov Sam Chegini in ga lahko prav tako v celoti predvajate spodaj.

Jakko Jakszyk pravi: “Sabotiranje King Crimson, v katerega sem bil prisiljen, mi je omogočilo, da sem zaključil svoj samostojni album. Pri tem me je opogumljal tudi šef založbe InsideOut Music Thomas Waber, na albumu pa je svoj pečat zapustilo kar nekaj mojih glasbenih prijateljev, herojev in članov družine.”

Na albumu gostujejo Jakszykovi King Crimson pajdaši Robert Fripp, Gavin Harrison, Tony Levin in Mel Collins, kot tudi Mark King (Level 42), Peter Hammill (Van Der Graaf Generator) ,Al Murray in John Giblin.

“Secrets & Lies” raziskuje tematiko obsesije, izdaje in tresočih se tal pod nogami trenutnih svetovnih politikov. Tri skladbe Separation, Under Lock & Key in Uncertain Times, izvirajo iz časa pisanja novega materiala s King Crimson.

“Secrets & Lies” bo izšel kot količinsko omejeni CD in DVD digipak (featuring 5.1 mix), kot vinil s priloženim CD-jem in v digitalnem formatu. Naslovnico za album je prispeval Phil Smee.

Seznam skladb na “Secrets & Lies” se glasi:
1. Before I Met You
2. The Trouble With Angels
3. Fools Mandate
4. The Rotters Club is Closing Down
5. Uncertain Times
6. It Would All Make Sense
7. Secrets, Lies & Stolen Memories
8. Under Lock & Key
9. The Borders We Traded
10. Trading Borders
11. Separation


Jakko Jakszyk – “It would All Make Sense” (uradni glasbeni video)
Jakko M. Jakszyk – The Trouble With Angels (uradni video)
Jakko M. Jakszyk – “Secrets & Lies” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki