Deep Purple predstavljajo video priredbe Fleetwood Mac izvirnika “Oh Well”

earMUSIC 2021
0 57

Deep Purple, ultimativne ikone rocka in eni izmed praočetov metala, pa tudi drugih variacij distorziranega šundra, so uradno naznanili izid zbirke priredb “Turning To Crime”, ki bo izšla pri založbi earMUSIC 26. 11. 2021.

Material na kompilaciji je produciral znova Bob Ezrin, ki je sicer sodeloval s skupino na zadnjih treh studijskih albumih “Now What?!”, “InFinite” in “Whoosh!”.

“Turning To Crime” je s strani Deep Purple prva kompilacija priredb, vsebuje pa mdr. variacije izvirnikov skupin oziroma izvajalcev: Fleetwood Mac (Oh Well), Little Feat (Dixie Chicken), Cream (White Room), The Yardbirds (Shapes Of Things) in Huey “Piano” Smith (Rockin’ Pneumonia and the Boogie Woogie Flu). Celoten seznam je na voljo spodaj.

Na voljo je že drugi single s kompilacije “Turning To Crime”. Po priredbi Love izvirnika za njihov hit iz leta 1966 7 And 7 Is, ki so jo v preteklosti mdr. predelali že: The Ramones, Alice Cooper, Billy Bragg in Rush, predstavljajo Deep Purple (spodaj) še svojo verzijo Fleetwood Mac izvirnika Oh Well.

Seznam skladb na kompilaciji priredb “Turning To Crime” se glasi:
1. 7 And 7 Is (Love)
2. Rockin’ Pneumonia And The Boogie Woogie Flu (Huey “Piano” Smith)
3. Oh Well (Fleetwood Mac)
4. Jenny Take A Ride! (Mitch Ryder and the Detroit Wheels)
5. Watching The River Flow (Bob Dylan)
6. Let The Good Times Roll (Shirley and Lee)
7. Dixie Chicken (Little Feat)
8. Shapes Of Things (The Yardbirds)
9. The Battle Of New Orleans (Johnny Horton)
10. Lucifer (Bob Seger System)
11. White Room (Cream)
12. Caught In The Act (Medley)


https://youtu.be/MtFiVyYto4c
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki