Def Leppard z izdajo “The Early Years 79-81”

0 58

Def Leppard bodo izdali posebni zaboj petih CDjev z nazivom “The Early Years 79-81”. Zadeva izide 20.03.2020 pri založbi UMC/Virgin.

“The Early Years 79-81” no vseboval prva dva studijska albuma skupine in sicer “On Through The Night” (1980) ter “High ‘N’ Dry” (1981). Za osvežitev zvoka po poskrbel sam pevec skupine Joe Elliott, ki vstopa to pot v vlogo eksekutivnega producenta, medtem ko bo za finalno masterizacijo zvoka poskrbel dolgoletni zvočni inženir skupine Roman McHugh.

Poleg obeh originalnih albumov bo ta zaboj vseboval še skladbe, ki so se pojavljale kot b-strani sedem inčnih vinilov, raritete in remikse, nadalje izvedbo skladb na britanski radijski postaji Radio One, koncert “Live From Reading” ,prav tako pa bo vseboval nastop skupine v Oxfordu leta 1980, ki do tega dne še ni bil izdan (doživel je novi zvočni miks). Oba studjska albuma bosta seveda remasterizirana.

Spodaj lahko prisluhnete verziji skladbe Rock Brigade, ki jo je produciral Nick Tauber in je bila mišljena kot single v Veliki Britaniji, vendar v času, ko je bila posneta, single potem ni nikdar izšel. Po 40. letih bo ta verzija skladbe tako dobila nasploh svoj prvi uradni izid.

“The Early Years 79-81” zaboj bo vseboval tudi zajetno spremno besedo v knjižici, ki jo je spisal novinar Paul Elliot (ni v sorodu z Joe Elliotom), sicer piscem za reviji Classic Rock in Mojo. Poleg bodo vključeni komentarji članov skupin in raritetne fotografije.

Oba albuma se bo dalo nabaviti tudi ločeno in sicer kot enojni CD, črni vinil in kot količinsko omejeni rdeči vinil.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki