Delain napovedujejo album “Dark Waters” – zunaj je single “Beneath”

Napalm Records 2022
0 111

Delain, nizozemska simfonično powermetalska inštitucija, napoveduje novi studijski album z naslovom Dark Waters. Najavo novega albuma je skupina pospremila z izidom povsem svežega singla in videa za skladbo Beneath, ki ga lahko preverite spodaj.

Album “Dark Waters” je napovedan za 10. 2. 2023, pri avstrijski založbi Napalm Records, na njem pa se bo v vlogi nove pevke skupine prvič predstavila Diana Leah. Priključitev Diane so Delain že avgusta pospremili z izidom samostojnega singla The Quest And The Curse (spodaj).

Ob vodji skupine in glavnem komponistu ter klaviaturistu Martijnu Westerholtu ter Diani Leah, nahajajo v postavi ‘novih’ Delain še: originalni kitarist Ronald Landa in originalni bobnar Sander Zoer, ter še en nov član, basist Ludovico Cioffi.

Po napovedih skupine dostavlja novi album vse zaščitne znamke Delain: bombastično fraziranje, drzne orkestracije, elemente filmske glasbe, popa, elektronike in novitete, s čimer odpira skupina novo poglavje v karieri.

Album Dark Waters bo dostopen v vseh formatih, raznolikih varietetah le teh ter posebnih ‘svežnjih’, lahko ga že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Dark Waters” je sledeč:
1. Hideaway Paradise
2. The Quest And The Curse
3. Beneath
4. Mirror Of Night
5. Tainted Hearts
6. The Cold
7. Moth To A Flame
8. Queen Of Shadow
9. Invictus
10. Underland

Več o Delain:
http://www.delain.nl/
https://www.facebook.com/delainmusic
https://www.instagram.com/delainofficial


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki