“Doctor Butcher” – album stranskega projekta članov Savatage, odslej tudi na vinilu!

0 45

Pri italijanski založbi Jolly Roger Records bodo 20. 6. 2020 izdali vinilni ponatis istoimenskega Doctor Butcher, ki je originalno izšel leta 1994 in ki je poznan po tem, da sta na njem sodelovala šef skupine Savatage Jon Oliva in Savatage kitarist Chris Caffery.

Ponatis albuma v formatu vinilne plošče sodi pod okrilje serije tovrstnih izdaj imenovane “Blackbird”. Vinilni ponatis albuma bo dostopen od 20. 6. 2020 dalje!

Lahko ga že kupite v pred-naročilu!

Prvih 100 kopij bo izšlo na barvnem vinilu. Uporabo licence za ponatis EPja je dovolila založba Sony Music Entertainment Italy.

Seznam skladb na albumu “Doctor Butcher” se glasi:
1. The Altar
2. Don’t Talk To Me
3. Season Of The Witch
4. Reach Out And Torment Someone
5. Juice
6. The Chair
7. Innocent Victim
8. The Picture’s Wild
9. Lost In The Dark
10. I Hate, You Hate…We All Hate!!
11. All For One, None For All

Na fotografiji: Jon Oliva med nastopom Jon Oliva’s Pain 15. 7. 2010 v sklopu prvega dne festivala Bang Your Head!!!, v nemškem mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala, lahko preberete TUKAJ!


Doctor Butcher – “Doctor Butcher” (naslovnica)
Doctor Butcher I Hate You Hate We All Hate (zvočni nosilec)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki