Extreme po več kot desetletju končujejo snemanje novega albuma

0 54

Po dobrih dvanajstih letih, bodo Extreme končno izdali naslednika ‘Saudades De Rock’.

Kitarist Nuno Bettencourt o novem albumu: “Končan je, če lahko tako rečem, kjer je končan. Gary (Cherone, vokal) se ravno vrača v LA. Posneti mora še nekaj popravkov – dodati moramo še nekaj malenkosti, stvari ki smo jih nekoliko spremenili, besedila ki so se nekoliko spremenila. Ampak to je to. Samo Gary mora še dodati svoje; vse kitare, basi, bobni in ostalo je končano. Tudi miksi so praktično končani.”

O možnem datumu izdaje je povedal: “Kdaj bo album izšel je popolnoma odvisno od založbe. Dobra stvar tega, da že dolgo nismo ničesar izdali je to, da smo svobodni in čisti vsega, kar smo imeli pred tem, kar je pravzaprav zelo navdušujoče in nisem bil tako navdušen nad novim albumom že dolgo, dolgo časa. Je težak in poln ognja. Verjetno gre celo za najboljši album, ki ga je posnel Gary. Rekel bi, da je to njegov album.”

O tem, zakaj so rabili dvanajst let za naslednika ‘Saudades De Rock’, je Nuno povedal: “Če sem iskren, nismo čakali tako dolgo. Imamo materiala za tri ali štiri albume. Ne ravno dokončane, ampak ta album smo zato posneli zelo hitro.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki