Fit For An Autopsy predstavljajo priredbo Lamb Of God izvirnika “Walk With Me In Hell”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2020
0 26

Fit For An Autopsy, ameriški deathcore sekstet iz New Jerseya, predstavlja svojo verzijo Lamb Of God izvirnika za skladbo Walk With Me In Hell. Priredba je opremljena tudi z videom, ki ga lahko preverite spodaj.

Poteza sovpada s promocijskimi aktivnostmi skupine, ki so vezane na prihajajočo skupno severnoameriško turnejo z Lamb Of God.

Fit For An Autopsy pravijo v zvezi z odločitvijo, da se lotijo predelave Lamb Of God izvirnika sledeče: “Ko smo ustanovili skupine, so veljali Lamb Of God za kolektivno inspiracijo naše skupine. Verjeli smo da bomo to kar so dosegli in postali Lamb Of God, dosegli nekega dne tudi Fit For An Autopsy. Brezkompromisna DIY delavna etika, s tematiko, ki uperja prst v zablode sodobne družbe, brezčasne kompozicije in fraze. Z izidom tega singla praznujemo začetek nove turneje, na kateri igramo z Lamb Of God. Tako smo si privoščili nekaj zabavnih trenutkov v studiu in posneli posvetilo eni izmed njihovih klasik. Prosimo, uživajte v poslušanju ‘Walk With Me In Hell’.”

Fit For An Autopsy, sicer varovanci nemške založbe Nuclear Blast, so svoj zadnji in še vedno aktualni studijski album “Oh What the Future Hold”, izdali v prvi polovici letošnjega leta.

Več o Fit For An Autopsy:
Facebook: https://www.facebook.com/FitForAnAuto…
Twitter: https://twitter.com/fitforanautopsy
Instagram: https://instagram.com/fitforanautopsy
YouTube: https://www.youtube.com/c/FitForAnAut...
Datumi turneje in vstopnice: https://bnds.us/7pdy85
Uradni spominki: www.fitforanautopsy.co

Na fotografiji: Fit For An Autopsy med nastopom 10. 2. 2020 v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko v slehernem trenutku preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki