HammerFall sklenili z delom na novem studijskem albumu

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 81

HammerFall, ikonski švedski powermetalci, so potrdili, da so zaključili s snemanjem in delom na novem studijskem album, ki bo izšel v prihodnjem etu.

To je potrdil šef skupine in njen kitarist Oscar Dronjak, v diskusiji zadnje epizode na HammerFall TV, in sicer v videu, ki ga lahko preverite spodaj.

Za producenta so HammerFall tudi tokrat izbrali Fredrika Nordströma (Studio Fredman, Castle Black Studios), za produkcijo vokalov pa je poskrbel priznani danski zvočni inženir Jacob Hansen (Hansen Studios).

Skupina sporoča, da bo več informacij z zvezi z novim albumom razodela 1. 12. 2021.

Zadnji album skupine z naslovom “Dominion” je izšel v avgustu 2019 (RockLine recenzija), pri založbi Napalm Records, produkcijo zanj je opravil Friderik Nordström, produkcijo vokalov pa je prevzel James Michael (studio Red Level Three).

Na fotografiji: Kitarist Oscar Dronjak med nastopom HammerFall 2. 2. 2017 na graškem prizorišču Orpheum Teater (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki