Hexx predstavljajo vinilni “Night of the Pain/Terror” single!

0 77

Hexx, kultni predstavniki Bay Area Speed/Thrash Metal scene iz San Francisca, predstavljajo novi video za skladbo “Night Of Pain”, ki bo izšla v omejeni nakladi kot sedeminčni vinilni single.

“Night of the Pain” lahko v celoti prisluhnete spodaj.

Single “Night Of Pain” je pravzaprav na novo odigrana verzija Hexx klasike iz zgodnjega obdobja delovanja skupine, ki je vključena na album skupine iz leta 1984 “No Escape”. Na b-strani prihajajočega vinilnega singla, ki bo izšel 21. 8. 2020 pri založbi High Roller Records, se bo nahajala še ena na novo odigrana verzija Hexx klasike, in sicer za skladbo “Terror”. Obe skladbi sta bili posneti med časom snemanja prihajajočega novega albuma skupine “Entangled In Sin”, ki bo izšel v letošnjem septembru in bo nasledil predhodni album “Wrath of the Reaper” (2017).

Več informacij o novem Hexx albumu in singlu: www.hrrecords.de
Sledite skupini Hexx: www.facebook.com/officialhexx

Na fotografiji: Bobby Wright (levo) in Dan Watson (desno) med nastopom Hexx 13. 7. 2018 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Hexx – Night of the Pain (verzija 2020)
Hexx – Night of the Pain/Terror (naslovnica sedeminčnega vinilnega singla)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki