Raven razodeli naslovnico “Metal City” albuma!

0 67

Raven, znamenite legende N.W.O.B.H.M časov, ki bodo svoj novi studijski album z naslovom “Metal City”, izdali 18. 9. 2020 pri nemški založbi SPV/Steamhammer, predstavljajo naslovnico albuma. Preverite jo lahko spodaj.

Dolgo pričakovani naslednik albuma “ExtermiNation” (2015), bo vseboval deset “jeklenih klofut”, ki se močno opirajo na izročilo klasičnega Raven albuma “Wiped Out”, obenem pa prinašajo nebrzdano zmes hitrosti, udarnost in in norosti. Raven so z novim materialom dosegli nov nivo tehničnosti in kreativnosti, saj je namen ustvarjanja nove glasbe, spremljala želja, da izda skupina najboljši album kariere. Surov, blazen in brezkompromisen!

Album “Metal City” bo tudi prvi album na katerem se bo predstavil novi član skupine, to je bobnar Mike Heller, ki prej bobnal pri Fear Factory. Heller je leta 2017 zamenjal v skupini Joea Hasselvanderja. Spodaj lahko preverite fotografijo nove postave tria.

Na gornji fotografiji: Brata Gallagher med nastopom Raven 15. 7. 2017 v sklopu tretjega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo s tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Raven – “Metal City” (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki