Tony Martin (ex Black Sabbath) v sklepni fazi ustvarjanja novega albuma!

0 74

Tony Martin, nekdanji vokalist famoznih birminghamskih botrov metala Black Sabbath, sporoča, da je njegov novi samostojni studijski album tako rekoč v zaključni fazi nastajanja.

Na družbenih omrežjih je Tony Martin v zvezi z novim in dolgo pričakovanim studijskim albumom nedavno obelodanil sledeče: “Pogoji ‘izolacije’ so se izkazali za izvrstno priložnost, da končno zaključim delo na svojem novem albumu. Končno! To me je namreč prisililo, da sem se popolnoma osredotočil nanj, obenem pa na albumu sodeluje nekaj odličnih glasbenikov. Doslej lahko potrdim sodelovanja s strani čudovito talentiranih Dannyja Needhama (Venom), Magnusa Roséna (ex HammerFall), Scotta McClellana in Grega Smitha. Dannyja in Magnusa sem spoznal prejšnje leto, ko smo preizkušali nekatere ideje. Od takrat pa do danes smo opravili velik napredek in skladbe zvenijo odlično. Kmalu vas bom seznanil z novimi podrobnostmi!”

Martinov zadnji studijski album z naslovom  “Scream” je izšel leta 2005 pri (danes davno bankrotirani) založbi MTM Music.

Black Sabbath so v karieri z Martion posneli in izdali pet studijskih in en koncertni album, in sicer: “The Eternal Idol” (1987), “Headless Cross” (1989), “Tyr” (1990), “Cross Purposes” (1994), “Cross Purposes Live” (1995) in “Forbidden” (1995).

Na fotografiji: Tony Martin v vlogi posebnega gosta Divljih Jagod, 16. 5. 2017, ki so s tem koncertom odprli koncertni večer heavy rock pradedkov Deep Purple v zagrebški Areni (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki