Hypocrisy najavljajo album “Worship” s prvim singlom “Chemical Whore”

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 62

Hypocrisy, švedska death metalska utrdba, napoveduje za 26. 11. 2021 novi studijski album “Worship”, ki bo izšel pri nemški založbi Nuclear Blast Records.

Spodaj je na voljo prvi video in single za skladbo Chemical Whore. Video je nastal ob sodelovanju Nastroe Produciton in Agate Nigrovskaye.

Enajst novih skladb je zvočno obdelal šef skupine Peter Tägtgren, v svojem famoznem studiu Abyss Studio AB na Švedskem, masterizacijo pa je prepustil Svante Forsbäcku (Chartmakers Audio Mastering).

Naslovnico je ustvaril Blake Armstrong, ki j emed drugim avtor naslovnic albumov skupin Kataklysm, Carnifex in In Flames.

Tägtgren komentira: “Ta album smo snemali sem in tja kakšni dve leti, sedaj pa je zaključen. Nemara je bilo to dobro zlasti za nekatere skladbe, ki delujejo sedaj še bolj resnično, kot so v času svojega nastanka. Hvala vsem, da ste čakali. Resnično smo zelo navdušeni, da lahko oznanimo našo uradno vrnitev!”

Seznam skladb na “Worship” je sledeč:
01. Worship
02. Chemical Whore
03. Greedy Bastards
04. Dead World
05. We’re The Walking Dead
06. Brotherhood Of The Serpent
07. Children Of The Gray
08. Another Day
09. They Will Arrive
10. Bug In The Net
11. Gods Of The Underground

Na gornji fotografiji: Peter Tägtgren med nastopom Hypocrisy v sklopu Metaldays 2019 festivala, v slovenskem Tolminu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, foto: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki