James LaBrie (Dream Theater) napoveduje album “Beautiful Shade Of Gray” s singlom “Devil In Drag”

Insideout Music 2022
0 129

James LaBrie, neminljivi vokalist ameriških progresivnometalskih monstrumov Dream Theater, bo 20. 5. 2022 izdal svoj novi samostojni studijski album z naslovom “Beautiful Shade Of Grey. Četrti LaBriejev album, ki ga lahko že prednaročite, bo izšel pri nemški založbi InsideOut Music.

Po “Impermanent Resonance” iz leta 2013, je to prvi novi Labrie-jev solo album. Spodaj lahko že prisluhnete singlu Devil In Drag, ki ga spremlja deloma animiran video.

LaBrie pravi da pripoveduje besedilo skladbe o “nekom, ki je sprva živel kot poštenjak, kasneje pa je izgubil stik s koreninami in postal sčasoma egoističen, narcisoiden ter se je odrekel postavi in vrednotam.”

“Devil In Drag je zgodba o nekom, ki ga poznaš celo življenje, a se je tako močno spremenil, da sprašuješ samega sebe ‘Kako je mogoče da se je lahko zgodilo kaj takšnega?'”, dodaja James.

Nemara se sprašujete kaj se dlje časa dogaja z zasedbo Eden’s Curse? Hja, kaj imajo Eden’s Curse z LaBrie-jom? Šef skupine in njen basist Paul Logue, se je namreč odločil za sodelovanje z LaBrie-jem na novem albumu in prispeval tako bas kitaro, kot ritem kitaro. Marco Sfogli, odlični itaiijanski kitarist, ki mdr. pomaga progresivnorockovskim legendam PFM, je znova odigral vse solaže za Labriejev album. Sfogli je sicer redni sodelavec Labriea in je sodeloval s pevcem tudi na prvencu “Elements Of Persuasion” (2005). Bobne je prispevalLaBriejev sin Chance, klaviature pa še en član zasedbe Eden’s Curse Christian Pulkkinen.

Seznam skladb:
1.     Devil In Drag
2.    SuperNova Girl
3.     Give And Take
4.     Sunset Ruin
5.     Hit Me Like A Brick
6.     Wildflower
7.     Conscience Calling
8.     What I Missed
9.    Am I Right
10.  Ramble On
11.  Devil In Drag (Electric Version)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki